Sko, Støvler og Sandaler | Køb Online

Sko, Støvler og Sandaler | Køb Online
 

Hjem >  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Som vanlig, vil bestillingen bli sendt ut innen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt din betaling og bekrefte din leveringsadresse. Normalt The Shipping sikt er 7-14 virkedager. Alt pakken må være registrert. Og hvis ingen er hjemme på leveringstidspunktet, kan ditt lokale postkontor eller levering selskapet holder pakken for henting på en gang. Og vi vil informere deg via e-post. Pls Vær oppmerksom Til sporingsstatusen. Hvis ikke. Pakken vil komme tilbake til avsender. Og vi må ikke dekke kostnadene. Takk

Etter betaling er mottatt, vil Sporingsnummer gis via e-post. Deretter kan du spore gjennom:

Retur Vi godtar bare under 3 grunner til avkastning.

1. Feil størrelse (som du gjorde US8 = EURO41. Vi sendte deg US9.5 = EURO 43)

2. Feil poster sendt

3. Defekte elementer

Uakseptable grunner for en utveksling er: Jeg bestilte feil størrelse, element ser annerledes ut på bildet, er fargen lysere eller mørkere på bildet, jeg har ombestemt meg med dagens orden og ønsker en annen rekkefølge, etc.

Pls gi oss riktig adresse og e-post. og vi vil også ta kontakt med deg via e-post når pakken er unattempted levering. Eller hvis pakken retur.Rommet kunden vil belaste 35usd / per for frakt kostnader.

Når du har mottatt feil elementer eller defekte elementer, varsle deg oss innen 24-48 timer etter mottak produktene for å kvalifisere for en retur eller bytte. Hvis du ikke klarer å gi oss en rask varsling, vil vi ikke godkjenne din retur eller bytte. Alle returer må godkjennes

For å få autorisasjon for en retur, må du kontakte kundeservice for å få en returautorisasjon informasjon. Alle elementer må returneres i sin opprinnelige tilstand dvs. ikke slitt, endres eller vasket. Alle originale koder må fortsatt være tilkoblet. Hvis du returnerer varer uten autorisasjon som vi vil nekte samtykke eller ikke refunderes.

* Fysisk skade på produktet forårsaket av brukeren ikke gjelder for denne politikken.

Vennlig varsel: Send tilbake etter beste måte, slik at vi kunne få det raskere og deretter løse det ASAP. Bestill Avbestilling:

Kansellering av en ordre må være forespurt før ordren har blitt sendt. Fordi at vi behandler alle bestillinger så raskt som mulig innen 6-8 timer etter orderss plassering, så vi er ikke alltid i stand til å kansellere en bestilling etter at den er plassert. Håper yoou kan forstå i dette viktige punktet. Avbestilling forespørsler etter at ordren har blitt sendt vil bli behandlet i samsvar med våre Return policy.

Friendly Notice:

Vi vil ikke dekke frakt kostnaden for avkastning og utveksling, vil du være ansvarlig for returporto og for frakt og håndtering kostnader for frakt av utvekslet elementene tilbake til deg. Vi anbefaler at du legger til sporing og forsikring når du sender varer til oss for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for tapte forsendelser. Frakt og håndtering kostnader kan ikke refunderes.

Vår nettbutikk forbeholder seg retten til å inspisere returnerte varer for å fastslå om produktet har blitt slitt, brukt eller endret. Hvis returnerte varen ikke er i resell tilstand, vil en frakt gebyr belastes kunden kredittkort og varen vil bli returnert til kunden. Kjøper betaler fraktkostnader for å returnere produktene til oss og en frakt kostnad vil bli lagt til alle børser. Refusjon vil bli utstedt til kredittkort på filen umiddelbart etter ankomst av returnert element.

Tilbake

Copyright © 2019 www.ktriders.org. All Rights Reserved. Køb sandaler,billige Sko,Sko udsalg 2018